.
.
.

– Skal være hovedstadens største esport-forening

”Vi er en gruppe erfarne folk, der er gået sammen om at lave en forening, der kan tilbyde den unge esport-interesseret målrettet træning igennem erfarne coaches inden for spil som Counter-Strike, Overwatch, FIFA, TEKKEN, Hearthstone og League of Legends,” siger formand Martin Toft, og tilføjer, at Copenhagen Esport også satser på at tilknytte en kostvejleder, der kan rådgive om sundhed og kost.

Copenhagen Esport og de tilknyttede trænere kan give medlemmerne konkrete strategier og værktøjer til at forbedre sig og måske realisere drømmen om at blive professionel.

”Esport er kommet for at blive. Det er en voksende sportsgren, som interesserer rigtig mange børn og unge. Men i stedet for at isolere sig hjemme på værelset, vil vi gerne have de unge ud i foreningslivet, så de kan dyrke deres sport i fællesskab med andre. På den måde får de måske også øjnene op for andre sportsgrene,” siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).

Nye lokaler i Nørrebrohallen

Copenhagen Esport har fået base i nyindrettede lokaler i Nørrebrohallen, hvor medlemmerne kan få træning faste dage om ugen.

Et halvårligt kontingent koster kun DKK 375.
Bliv medlem og læs mere her: https://cph-esport.dk/bliv-medlem/

Download logo i høj opløsning:

 

https://cph-esport.dk/wp-content/uploads/2017/08/CPH-eSport_logo_color_L.png

Kontakt

[AT] erstattes med @

– Generelle spørgsmål om foreningen, struktur eller spil: info[AT]cph-esport.dk

– Martin Toft, formand Copenhagen Esport, mto[AT]cph-esport.dk tlf. 30223846

– Zahid Butt, projektledelse, info[AT]slap.dk, 28129333

 

Categories: News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

CS:GO

ASTRALIS VINDER MAJOR!

ASTRALIS VINDER ELEAGUE 2017 MAJOR! Det danske Counter Strike-hold Astralis vandt søndag aften dansk tid ELeague Major-finalen i USA og dermed en præmie på 500.000 dollars – eller næsten 3,5 millioner danske kroner. Kampen i Read more…