Medlemskab og fordele

OBS! Vær opmærksom på at træning og coaching tidligst starter pr. 4. september. Læs mere her på siden.

Indtil denne dato, inddeler vi vores åbningstider efter spil og genre, hvor vi tager bestik af interessen og efterspørgslen og får nogle erfaringer. Hvis du ønsker at spille Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) eller League of Legends (LoL), eller et af vores fighting games, mød da op på disse dage. Så er der de korrekte trænere til stede til at hjælpe samt besvare spørgsmål.

Vi spiller tilbyder også andre spil, og nye spil er noget vi i høj grad finder ud af sammen med medlemmerne. Du er velkommen forbi uanset spilvalg til en gratis prøveaften, hvor vores trænere og frivillige vil tage pænt imod interesserede.

Vigtigt! Vores trænere har brug for informationer fra dig

Før de kan tilknytte dig et hold og tilbyde dig træning, venligst udfyld skemaet her, Så bliver du kontaktet af en af vores trænere, så snart der er åbne hold eller træninger du kan tilmeldes.

- også selvom du ikke er medlem endnu.

Du er velkommen forbi uanset spil til en gratis prøveaften, hvor vores trænere og frivillige vil tage pænt imod interesserede.

Vi vil hurtigst muligt annoncere intro-aftener, hvor potentielle nye medlemmer kan prøve, se og høre mere om vores skønne esportsforening.

Åbningstider

 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag
17-19LoLCS:GO LoL/CS:GOFighting Games CS:GO Lukket pt.Fighting Games
19-21LoLCS:GOLoL/CS:GOFighting GamesCS:GO Lukket pt.Fighting Games

Vigtig information
Når vi har registreret din betaling for kontingent, bedes du henvende dig i klubben og oplyse yderligere informationer, hvor vi også tager 1-3 stk. billeder af dig, som vedlægges dine medlemsinformationer. Godkendes dette, anses du som aktivt medlem af Copenhagen Esport.
Der vil blive udleveret et medlemskort med dit navn og billede på, som skal fremvises ved hvert besøg i klubbens faciliteter.

Introprisen er kun DKK 375 + gebyr.
Samlet pris DKK 382.15 for et halvt år, ved brug af europæisk korttype.

Dit medlemskab er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Betingelser for køb af kontingent
Kontingent trækkes automatisk fra dit registrerede kort hver halve år, indtil du melder dig ud igen.

Læs medlemsbetingelserne her

Medlemsfordele

  • Træning af erfarne og/eller uddannede dedikerede trænere.
  • Træning i Global Offensive (CS:GO), League of Legends (LoL), Tekken og andre fighting games. 
  • FIFA, Unknown Battlegrounds, Rocket League m.fl. ønsker vi også at kunne tilbyde aktiveter/træning til, hvis efterspørgslen er stor nok 🙂
    Husk endelig at udfylde spil -og interesse skemaet, du finder på denne side, hvor andre spil kan angives.
  • Du går aldrig ned på udstyr. Vi har Gougar gaming udstyr til vores gaming computere. 
  • Giver dig mulighed for at deltage i vores arrangementer, events, bootcamps mv.
  • Vejledning mht. til drømme og ambitioner.
  • Giver dig mulighed for at deltage i konkurrencer og vi arbejder for at finde gode rabatter til vores medlemmer.

Vi har lagt et stærkt fundament, som skaber rammerne til at kunne fordybe -og forbedre sine evner, og en masse frivillige står klar til at gøre forskellen for fællesskabet. Det rette miljø er skabt og vi har trænere og eksperter inden for e-sport og de store esports spiltitler.

I fællesskab forsøger vi at skubbe grænsen for maksimal udnyttelse af vores medlemmers potentiale. Du vil møde nye venner og måske finde dig et storslået hold at spille på.

Copenhagen Esports værdier og samlede kompetencer, er med til at sikre at vores medlemmer udvikler sig, i trygge spændende omgivelser. Vi skaber rammerne i en sprudlende klub, med et sundt socialt miljø.

der trænes og hygges