Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/cph-esport.dk/public_html/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Spil CS:GO hos Copenhagen Esport i København, og få træning og vejledning

Bliv klogere på Counter Strike: Global Offensive hos Copenhagen Esport

Du kan få træning og vejledning til at udvikle dig, og vores CS:GO trænere kontakter dig så snart der er et ledigt hold, efter du har udfyldt formularen med data om dig og lidt info om dit niveau mv.

-

Tirsdage, onsdage og fredage 17.00 - 21.00

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde dig den bedste base for at udvikle dig inden for Esport.

Hos Copenhagen Esport er der plads til alle, uanset niveau og baggrund.

I samarbejde med spilleren, finder vi et passende hold med det rette ambitionsniveau.

Meld dig ind i Copenhagen Esport, og opnå nye højder

Vi sikrer struktureret træning målrettet den enkelte spiller, og afprøver de ting vi træner i officielle online -og offline kampe samt turneringer. Derudover giver vi dig teknikker, som du kan bruge til at forbedre dit spil, samt din kommunikation.

Kvalificeret coaching

Vi hjælper dig med at opnå dine mål med CS:GO, samtidigt med at vi tilbyder et stort fællesskab med de samme interesser og ambitioner.

Vi er udelukkende til for at hjælpe dig med at blive bedre, og få dig op i et niveau hvor du kan konkurrere på et professionelt plan og på sigt måske deltage i betydningsfulde turneringer og til events, og spille med på scenerne. 

Bliv medlem og få gang i din eSports karriere

Medlemskabet fornyes automatisk hver 6 måned.

Du kan efter tilmelding, udfylde interesse skemaet, hvorefter en træner kontakter dig, når de har matchet dig til et hold/træning.  

Søger du nye venner og holdkammerater?