Copenhagen Esport er hjemsted for Copenhagen Fighting Game Community

Interesseret i fighting games? Så kom og mød copenhagen fighting game community (CPH FGC) hos Copenhagen Esport.

 

Vores træning foregår sædvanligvis ved at vi mødes faste dage hver uge, hvor vi sparrer med hinanden og giver indbyrdes feedback. Herigennem lærer vi af hinanden, finder ud af hvad der virker og ikke virker og bliver skarpere på teknikker i fighting games.
Derudover foregår en del af sparringen via online forum på Facebook, såsom posting af egne videoer, analyse af kampe og deling af teknikker. Vores erfaring er, at denne træningsform er en effektiv måde at blive bedre på og samtidig have det sjovt.
En del af træningen er derfor også blive bedre til at lytte og tage imod feedback.

Vi kører ranking battles med jævne mellemrum, hvor man optjener point over en sæson. I slutningen af sæsonen spiller vi så en turnering med dem der har fået flest point. Herigennem får vi trænet at spille godt til stævner og turneringer, hvor man skal være i stand til at præstere under pres.

Vi arrangerer og afholder stævner for fighting games, som er målrettet deltagere både nationalt og internationalt. Herigennem udvikler vi ikke bare evner til at planlægge og afholde arrangementer, men får også styrket vores netværk med andre fighting game communities både i ind- og udland. Vi skaber noget større sammen med ligesindede omkring de spil vi brænder for. Vi står for stævnerne Valhalla og Headstomper, som begge har hundredevis af deltagere. Det er dog bestemt muligt at starte nye mindre stævner, hvis man er villig til at lægge noget arbejde i det.
Vi deltager også på andre stævner i både ind- og udland, blandt andet:

  • XI Mansion i Odense
  • Destination Fight i Skövde, Sverige
  • Tekken World Tour turneringer i både Europa og USA
  • Evolution Championship Series i Las Vegas, USA
Som udgangspunkt betaler man selv for sin deltagelse på et stævne, men vi arbejder også på at sponsorere medlemmer, der udmærker sig.

For tiden spiller vi:

  • Smash 4
  • Smash Melee
  • Tekken 7
  • Dragon Ball FighterZ
  • Guilty Gear Xrd Rev 2
Man er selvfølgelig velkommen til at komme og spille andet. Vi er friske på lidt af hvert!

Spørgsmål vedrørende fighting games kan sendes til cphfgc@gmail.com
Man kan også henvende sig direkte til os i Nørrebrohallen og få en intro til vores aktiviteter, spørg efter Tue, Kennie eller Lukas.

 


Læs mere om klubben herÅbnes i ny fane
Image
Image Image
Image Image