Fortnite hver mandag

Copenhagen EsportEvents, News

Fortnite er populært og en esport titel. Vi tilbyder træning og esport for børn og unge.

Fortnite er populært 

Der er fortsat kæmpe efterspørgsel for Fortnite – Battle Royale hos os. Derfor har vi kæmpet for at imødekomme jeres ønsker.
De frivillige i foreningen knokler for at give jer så meget indhold og muligheder som muligt. Der er travlt alle ugens dage..men nu skruer vi yderligere op!
Fremover vil vi tilbyde Fortnite træning! Det er vi rigtig glade for at kunne dele med jer.

Men hvornår starter det op?

Fortnite er populært og en esport titel. Vi tilbyder træning og esport for børn og unge.

Ungerne vil spille Fortnite med vennerne – Men hvad er det nu lige for noget?

Fortnite –  Battle Royale er først og fremmest som navnet hentyder – et Battle Royale. Spiltypen handler grundlæggende om at være ”the last man standing”, hvor de mange deltagere konkurrerer og bekæmper hinanden, indtil kun én spiller står tilbage, som vinder af spillet.
I Fortnite Battle Royale’s tilfælde konkurrerer op til 100 spillere mod hinanden.  De mange spillere konkurrerer og eliminerer hinanden, frem til der kun er én spiller eller et hold tilbage, som vinder spillet.

De 100 deltagere i spillet bliver smidt ud over en ø fra en flyvende bus – ja en bus er blevet valgt… –  hvorefter spillerne skal samle våben og ressourcer, der skal bruges til at bekæmpe hinanden med.
Over tid bliver spillets sikkerhedszone roligt men stødt mindre og mindre, hvorefter spillerne presses yderligere sammen for at kunne overleve, da det ikke er muligt at være uden for sikkerhedszonen i ret lang tid. Det resulterer i konfrontationer mellem spillerne eller holdene, og det er udover taktikker mv., hvad seerne kan lide at se på.
Strategi, kommunikation og samarbejde er udover egne evner, hovedelementer for at kunne vinde. Det er elementer, vores trænere bl.a. har fokus på til holdtræning.

 

Opstart af fortnite mandag d. 12-10-2018

Alle er velkomne på åbningsdagen for Fortnite. Det kræver blot, at du har udfyldt interesseskemaet på hjemmesiden, eller er aktivt medlem.
Vores trænere er ved at arrangere indholdet på dagen, og der håbes på fuldt hus, fællesskab, smil og masser af engagement.

Nye potentielle medlemmer, der vil se, om det er noget for dem, er mere end velkomne til at komme og prøve – efter udfyldning af interesseskemaet.
Minimumsalderen i Copenhagen Esport er som udgangspunkt 11 år, men der kan i visse situationer gives kompensation til 10 årige.

Der er tilknyttet trænere til undervisningen, der forventes at være målrettet den casual spiller, der gerne vil forbedre sit spil og hvor der som altid også er plads til latter og fællesskab.

Hvis du ikke allerede har registreret dig interesseret i Fortnite via interesse-skemaet på hjemmesiden,  opfordrer vi alle interesserede, I at gøre det snarest.
Fortnite trænerne kontakter de interesserede løbende, når der er plads på holdet.

 

Er Fortnite noget for dig? Se traileren for spillet her:

Vi tilbyder træning i Fortnite fra d. 12-10-2018, indtil videre på mandage fra 17-19.

Hvorfor er Fortnite så populært og særligt blandt de unge?

Antallet af spillere i Fortnite stiger. Spillet har god performance, og gameplayet er i top – med inspiration fra PubG – der er til at forholde sig til for børn og unge i alle aldre. Spillets animerede udtryk bejler til ungdommen, og det er tilmed gratis at spille.
Dette Battle Royal spil var blandt de første populære sammen med PubG. Så alt i alt et spil der fanger deres interesse, samtidig med en voksende fanbase og uendelige mange streams online, er med til at holde successen i live.
Det kan spilles på PC og konsol,  og så er det nemt at komme igang med. Uanset om du er til holdsport eller bare vil starte alene. Dog er der langt imellem niveauet fra begynder til de virkelig dygtige. Med den rigtige indstilling til at ville udvikle sit spil og sig selv kan man hos Copenhagen Esport blive voldsomt meget bedre til spillet.

Så vil du give vennerne baghjul og få proffesionelle tips og tricks til spillet og gå til Fortnite?
– så kom forbi mandage 17-19 og hør nærmere, eller skriv dig op via interesseskemaet der står beskrevet nærmere længere oppe.

Vi glæder os til at tage pænt imod en masse aktive -såvel som nye medlemmer.

 

Med venlig hilsen

Copenhagen Esport

cph esport logo