Profesionelt, organiseret sund esport for alle


Image

Copenhagen Esport

Hovedstadens esport-forening

Copenhagen Esport tilbyder esport for alle uanset niveau eller ambition. Der skal være plads til dem, som alene ønsker at dyrke esport som fritidsbeskæftigelse, og der skal være muligheder for udvikling til dem, som vil noget mere seriøst.
Vigtigst er, at alle kan dyrke esporten under organiseret forhold, hvor ikke kun det spiltekniske men også det sociale samt udvikling og underholdning er i fokus.

Copenhagen Esport satser også på at tilknytte en kostvejleder, der kan rådgive om sundhed, træning og kost, og i øvrigt henvise til andre sportsgrene. Vi samarbejder med en række andre sportsforeninger i Nørrebrohallen, som giver vores medlemmer mulighed for også at have fokus på motion, sundhed og velvære. Vi har en række spil, som vi har fokus på i form af aktiviteter samt træning. Det er dog i høj grad vores medlemmer, der afgører, hvilke spil vi beskæftiger os med.

Copenhagen Esport og de tilknyttede trænere og vejledere vil give medlemmerne konkrete strategier og værktøjer til at forbedre og udvikle sig, samt forstå at navigere mellem alle de elementer der findes i dette voksende univers.

Copenhagen Esport har base i nyindrettede lokaler i Nørrebrohallen, hvor medlemmerne kan træne flere gange om ugen (f.eks. ved at tilmelde sig flere spil) – et antal dage foreningen arbejder på at øge sammen med medlemstallet.

Målet for 2018 er således:

  1. At nå 300 medlemmer i Copenhagen Esport.
  2. At kunne samle minimum to mandskaber, der deltager i turneringer og events rundt om i landet.
  3. At undervise 5-7 dage ugentligt af erfarne trænere.

CPH eSport vil give de håbefulde esportsgamere et sted at fordybe sig med esport. Foreningen vil kunne bistå med de nødvendige faciliteter og medlemmerne kan modtage træning og vejledning. Medlemmer med tanker om blive Pro Gamer (esportsatlet), kan blive godt rustet til hvad der måtte vente dem, og hvad det betyder at blive en professionel esportsgamer. Med de rette elementer, træning og vejledning fra elitespillere og erfarne atleter, kan medlemmernes potentiale udnyttes markant bedre, end hvis de bare spillede for sig selv.

Vi vil give dig indsigt, inspiration, råd og værktøjer til at få en konkret vision om, hvad det betyder at blive en esportsudøver. Det dækker bl.a. over:

  • Strategier til forbedring af din pro gaming karriere, fokus, målorientering og tilgang.
  • Sådan oprettes et støttende miljø omkring dig selv for at realisere dine pro gaming drømme.
  • Værktøjer til at udvikle en succesfuld tankegang, at definere dine pro gaming drømme og dine mål for at realisere disse drømme.
  • Hvordan du laver de rigtige træk i en virksomhed som esport.
  • Udpeg almindelige fejl unge håbefulde professionelle gamere og teams gør.
  • Praktiske værktøjer til at maksimere din gaming ydeevne.
  • Metoder til at overvinde almindelige problemer i menneskelige relationer og holddynamik.
“Esport er kommet for at blive. Det er en voksende sportsgren, som interesserer rigtig mange børn og unge. Men i stedet for at isolere sig hjemme på værelset, vil vi gerne have de unge ud i foreningslivet, så de kan dyrke deres sport i fællesskab med andre. På den måde får de måske også øjnene op for andre sportsgrene”kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF)