Profesionelt, organiseret sund esport for alle


Image
Copenhagen Esport
– Hovedstadens esport-forening

Copenhagen Esport tilbyder esport for alle uanset niveau eller ambition. Der skal være plads til dem som alene ønsker at dyrke esport som noget fritidsbeskæftigelse, og der skal være muligheder for udvikling til dem som vil noget mere seriøst.
Vigtigst er at alle kan dyrke esporten under organiseret forhold, hvor ikke kun det spiltekniske men også det sociale samt udvikling og underholdning er i fokus.

Copenhagen Esport satser også på at tilknytte en kostvejleder, der kan rådgive om sundhed, træning og kost, og i øvrigt henvise til andre sportsgrene. Vi samarbejder med en række andre sportsforeninger i Nørrebrohallen, som giver vore medlemmer mulighed for også at have fokus på motion, sundhed og velvære. Vi har en række spil som vi har fokus på, i form af aktiviteter omkring det samt træning. Men det er i høj grad vore medlemmer der afgør hvilke spil vi beskæftiger os med.

Copenhagen Esport og de tilknyttede trænere og vejledere vil give medlemmerne konkrete strategier og værktøjer til at forbedre og udvikle sig, samt forstå at navigere mellem alle de elementer der findes i dette voksende univers.

“Esport er kommet for at blive. Det er en voksende sportsgren, som interesserer rigtig mange børn og unge. Men i stedet for at isolere sig hjemme på værelset, vil vi gerne have de unge ud i foreningslivet, så de kan dyrke deres sport i fællesskab med andre. På den måde får de måske også øjnene op for andre sportsgrene” siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).Citation
Nye lokaler i Nørrebrohallen
Copenhagen Esport har base i nyindrettede lokaler i Nørrebrohallen, hvor medlemmerne kan træne mange gange om ugen (F.eks. ved at tilmelde sig flere spil)– et antal dage foreningen satser på at øge sammen med medlemstallet.

Målet for 2018 er således:

At nå 300 medlemmer i Copenhagen Esport.
At kunne samle minimum to mandskaber, der deltager i turneringer og events rundt om i landet.
At undervise 5-7 dage ugentligt af erfarne trænere.
Bliv medlem og se prisen her.

CPH eSport vil give de håbefulde eSports gamere et sted at fordybe sig med e-sport. Foreningen vil kunne bistå med de nødvendige faciliteter og medlemmerne kan modtage træning og vejledning. Medlemmer med tanker om blive Pro Gamer (eSports atlet), kan blive godt rustet til hvad der måtte vente dem, og hvad det betyder at blive en professionel eSports gamer. Med de rette elementer, træning og vejledning fra elite spillere og erfarne atleter, kan medlemmernes potentiale udnyttes markant bedre, end hvis de bare spillede for sig selv.

Vi vil give dig indsigt, inspiration, råd og værktøjer til at få en konkret vision om, hvad det betyder at blive en esports udøver. Det dækker bl.a. over:

Strategier til forbedring af din pro gaming karriere fokus, målorientering og tilgang;
Sådan oprettes en støttende miljø omkring dig selv for at realisere dine pro gaming drømme;
Værktøjer til at udvikle en succes tankegang, at definere dine pro gaming drømme og dine mål og mål for at realisere disse drømme;
Hvordan laver de rigtige træk i virksomhed som eSports;
Udpeg almindelige fejl unge håbefulde professionelle gamere og teams gør;
Praktiske værktøjer til at maksimere din gaming ydeevne

Metoder til at overvinde almindelige problemer i menneskelige relationer og hold dynamik.