Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/cph-esport.dk/public_html/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
PlayerUnknown's Battlegrounds | Copenhagen Esport

Ønsker du at se Playerunknown's Battlegrounds hos Copenhagen E-Sport?

Hvis der kommer større efterspørgsel til spillet via skemaet herunder, vil vi arbejde hen imod træning og vejledning til PUGB spillere så hurtigt som muligt

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde dig den bedste base for at udvikle dig inden for Esport.

Hos Copenhagen Esport er der plads til alle, uanset niveau og baggrund.

I samarbejde med spilleren, finder vi et passende hold med det rette ambitionsniveau.

Meld dig ind i CPH Esport, og vær med til at skabe et community omkring PUBG.

Vi laver struktureret træning, målrettet de enkelte spillere og hold, og afprøver de ting vi træner, i officielle online og offline kampe samt turneringer. Derudover giver vi dig teknikker, som du kan bruge til at forbedre dit spil, samt din kommunikation.

Kvalificeret coaching

Vi hjælper dig med at opnå dine mål med PUBG, samtidigt med at vi tilbyder et stort fællesskab med de samme interesser og ambitioner.

Vi er udelukkende til, for at hjælpe dig med at blive bedre, og få dig op i et niveau hvor du kan konkurrere på et professionelt plan og på sigt deltage i turneringer og til events.

Bliv medlem og få gang i din eSports karriere

 

Vores unikke medlemskab fornyer sig selv hver 6 måned.

Du kan efter tilmelding, udfylde interesse skemaet, hvorefter en træner kontakter dig, når de har matchet dig til et hold/træning.