Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/cph-esport.dk/public_html/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Super Smash Bros. | Copenhagen Esport i København, Danmark. Esport klub for alle

Dit næste stop på rejsen i din Super Smash Bros. karriere!

Her kan du læse om, hvad foreningen kan tilbyde dig inden for Super Smash Bros. Melee & Super Smash Bros. 4!

Hvad kan vi tilbyde?

Træningslokaler med professionel rådgivning

Copenhagen Esport stiller trygge lokaler til rådighed. Her vil der være faste professionelle trænere, som vil rådgive dig. Trænerne sætter fokus på teoretisk og praktisk udvikling, samt der vil blive skabt sociale relationer mellem medlemmerne. Dette vil ske ved trænings-sessioner og bootcamps. Sessionerne vil fokusere på udvikling inden for spillet. Trænerne vil opnå igennem teoretisk viden, mentalitet, teknisk udførsel, konstruktiv kritik, video-analyse, osv. Medlemmer vil også have mulighed for, at deltage i turneringer mod nogle af Danmarks bedste Smash spillere. 

Meld dig ind i CPH eSPORT foreningen, og opnå nye højder i din SuperSmashBros karriere!

Vi har professionelle trænere og nye faciliteter så du kan få den træning og rådgivning der er nødvendig for at blive en professionel spiller

Professionel rådgivning

Samarbejd med nogle af de bedste eSPORT talenter i Danmark!

Begynd at udvikle dig selv via vores workshops eller individuel trænings bootcamp!

Vi er udelukkende til for at hjælpe dig med at blive bedre, og få dig op i et niveau hvor du kan konkurrere på et professionelt plan og på sigt deltage i turneringer og vinde store præmier.

Bliv medlem og få gang i din eSports karriere

Vores unikke medlemskab fornyer sig selv hver 6 måned.

Hvis du vælger at være medlem fra starten af medlemskabs perioden, så betaler du fuld pris.

Vælger du derimod at blive medlem 3 måneder inde i det igangværende medlemskab, så betaler du kun for det resterende forløb, indtil næste 6 måneders fornyelsen træder i kraft.